Siirry sisältöön
Porvoon ympäristöterveydenhuolto

Porvoon kaupungin verkkosivu-uudistus on loppusuoralla

Porvoon kaupungin mittava verkkosivu-uudistus valmistuu kevään aikana.

Verkkopalvelukokonaisuus koostuu Porvoo.fi-sivuston lisäksi useasta erillissivustosta, joita julkaistaan kaupungin liikelaitoksille ja seudullisille toimijoille.

Ensimmäisinä julkaisuvuorossa ovat Porvoon veden ja Porvoon ympäristöterveydenhuollon sivustot, jotka avautuvat tänään 16. helmikuuta. Sivustojen osoitteet ovat:

− Verkkosivustot kehittyvät nopeasti, ja niiden täytyy koko ajan pystyä vastaamaan sekä sivuston käyttäjien että ylläpitäjien tarpeisiin. Vanhalla sivustollamme oli ikää jo yli viisi vuotta, ja sen tekninen toteutus oli osittain vanhentunut, kertoo yhteys- ja viestintäjohtaja Aino-Marja Kontio.

− Uudistuksessa on eritysesti kiinnitetty huomiota sivustojen käytettävyyteen, tiedon löydettävyyteen, visuaalisen ilmeeseen sekä sivustojen skaalautuvuuteen eri päätelaitteille, jatkaa verkkopalvelun kehittämisestä vastaava viestinnän suunnittelija Jessica Backman.

Maaliskuun aikana julkaistaan Porvoon kaupungin pääsivusto sekä matkailijoille tarkoitettu Visit Porvoo -sivusto sekä Porvoon tilapalvelujen, Porvoonseudun musiikkiopiston ja Kuninkaantien työterveyden erillissivustot. Businessporvoo.fi ja Taidetehdas.fi -sivustot julkaistaan myöhemmin kevään aikana.